De cultuur binnen The Project Pilots

“Bij ons maak je deel uit van enerzijds de Cronos-groep,
en anderzijds een KMO met een eigen visie en erg persoonlijke aanpak”

Hart

We Care

Bij ons draait het altijd om mensen. Zich goed voelen & zich kunnen ontwikkelen staan centraal.
Pen

We Customize

We managen het project in functie van de klant en passen ons hierbij zo goed mogelijk aan.
Personen

We Connect

Gemotiveerde en opgeleide mensen linken aan een waardevol project is voor ons een belangrijke drijfveer.
Puzzel

We Build

Samen met de klant en het projectteam bouwen we aan een (IT)-oplossing op lange termijn.

The Project Pilots-familie

The Project Pilots is een groeiende KMO binnen de Cronos Groep, gespecialiseerd in Project Management Services en Coaching als brug tussen de klant en gemotiveerde consultants. We zoeken hierbij steeds naar de meest passende match waarbij we rekening houden met de gevraagde competenties enerzijds en de persoonlijke wensen van zowel de klant als de consultants anderzijds. 

"Getting you there" is voor ons meer dan een motto. we begeleiden kritische projecten naar de juiste bestemming, zonder turbulentie en omwegen onderweg. Maar wel met oog voor het menselijke aspect. 
Wie we zijn

Met ons samenwerken?

Contacteer ons

Getuigenissen

Dirk Wille
Project Manager bij De Lijn
“Het leuke is dat het binnen The Project Pilots mogelijk is om zelf het ondernemerschap op te nemen. Er is dus zeker ruimte voor innovatieve ideeën. Daarnaast bieden ze ook “young potentials” de mogelijkheid om in een traject van Project Management in te stappen

Via The Project Pilots krijg ik ook de kans om als Gastspreker te fungeren. Ik hou ervan om voor een groep van (Project) Managers het belang van soft skills aan te tonen. De Project Manager als Happiness Manager is hierbij mijn stokpaardje."
PAULIEN DEWYNGAERT
Jobstudent Marketing bij The Project Pilots
“Mijn ervaring als jobstudent bij The Project Pilots was de beste leerschool! Ik heb er kunnen proeven van het echte werkleven. Het is heel fijn als je dan de kans krijgt om dat al eens ‘voor echt’ te doen. Ik sta ervan versteld hoeveel je kan leren op één maand.

Partners

Als KMO maken we deel uit van de Cronos groep en behoren we tot de Slingshot cluster. Hierdoor kunnen we terugvallen op een 500-tal competence centers. Omringd door zoveel (externe) expertise in tal van sectoren, methodologieën en projecten, kan je als klant op beide oren slapen. 

Daarnaast pluk je als consultant ook voordeel door deel uit te maken van het grote Cronos. Dit gegeven in combinatie met onze persoonlijke aanpak, zorgt voor een perfecte combinatie. 


Cronos Groep logo
Slingshot logo

Ontdek welke service het beste aansluit bij jouw noden!

Ik wil meer weten
The Project Pilots NV 
Veldkant 33a, 2550 Kontich
facebook-squarelinkedin-square