Project Management Office

Een Project Management Office helpt om de projectorganisatie in goede banen te leiden. Het belang van een geschikte projectstructuur en systematisch projectbeheer mag niet onderschat worden. Daarom kan een centraal geplaatste afdeling, namelijk een Project Management Office, helpen om een projectmethodologie, governance en -administratie te bepalen en vervolgens op te volgen. 

Samen vinden we de gepaste projectaanpak voor elke klant!

Onze Project Management Office- dienstverlening situeert zich op drie domeinen:

ASSESSEMENT

Wil je de projectorganisatie, projectdelivery & communicatie naar een hoger niveau tillen? Door middel van een on-site assessment stellen we oplossingen op korte en lange termijn voor. Een oplossing kan onder de vorm van consulting of tooling.

PMO SERVICE & COACHING

Een externe PMO-consultant of een coach-on-the-job helpt bij de uitbouw of de maturiteit van de PMO bij de klant. De introductie van de governance en methodologie, het opstellen van PMO-charters en templates zijn daarbij nog maar het begin van een ruime waaier aan mogelijkheden.

TOOLING

Op basis van de behoeften en noden van de klant detecteren wij de geschikte tools. Daarna zorgen wij voor de implementatie en support. Tot slot geven we workshops aan key-users.

Ontdek onze andere services!

The Project Pilots NV 
Veldkant 33a, 2550 Kontich
facebook-squarelinkedin-square